Hamurkesen İlkokulu

Vizyon: ÖĞRENCİLERİMİZİ VE YÖRE HALKIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK, KARŞILAŞACAKLARI GÜÇLÜKLER KARŞISINDA YILMAMAYI, ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜN DEĞİL ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAYI HAYAT FELSEFESİ HALİNE GETİRMELERİNE YARDIMCI OLMAK, TEKNOLOJİ İMKANLARI BAŞTA ÖĞRENCİLERİMİZ OLMAK ÜZERE EĞİTİM BÖLGESİNDE YAŞAYAN TÜM İNSANLARA TANITMAK, BU KONUDA ÖNCÜLÜK ETMEK, DURAĞAN DEĞİL KENDİNİ VE ETRAFINI YENİLEYEN, YENİLERKEN KENDİ DEĞERLERİNİ DE KORUMAYI BİLEN BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: BİZ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. AMACIMIZ; SEVGİ, SAYGI VE GÜVEN ORTAMINDA "BAŞARMA AZMİ" VE "GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME SORUMLULUĞU" İLE MÜKEMMELE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMAK, SÜREKLİ GELİŞİMLE ÖNCÜ OLMAKTIR.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Kalorifer SİSTEMİ
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: TEMEL EĞİTİM KADEMESİ
Okulun Sınav Başarı Durumu: TEMEL EĞİTİM KADEMESİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: TEMEL EĞİTİM KADEMESİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AB VE ERASMUS PROJELERİ
Kontenjan Bilgileri: TEMEL EĞİTİM KADEMESİ

WEB - https://hamurkesenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HAMURKESEN MAH. HAMURKESEN KÜME EVLERİ HAMURKESEN İLKOKULU BLOK NO 113 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :TEKLİ (TAM GÜN ) ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - MERKEZ KARAKÖPRÜ İLÇESİNE BAGLI HAMURKESEN MAHALLESİ İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.

Ulaşım okulumuzdaki öğretmenler 4´li guruplar halinde kendi şahsi araçları ile geliş gidiş yapmaktadır.kalorifer ile ısınan 12 dersilkli,sınıfları ortalama 30-35 kişilik,tekli eğitim yapan(08:30-14:00) bir okuldur.okulumuzda lojman yoktur.Bu bilgiler 29/08/2022 tarihinde güncellenmiştir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 20 km, il merkezine 30 km mesafededir.